Om zoveel mogelijk mensen op de hoogte te houden van het laatste nieuws op vlak van sterrenkunde en ruimtevaart in België is de website Belgium in Space al enige tijd actief op enkele gekende sociale netwerksites. Zo heeft Belgium in Space zijn eigen Facebook, Twitter, YouTube en Google+ pagina's waar vrijwel dagelijks interessante links, filmpjes, weetjes of nieuwsberichten op verschijnen in verband met ruimtevaart en sterrenkunde in België.

Je kan ook reageren op één van de vele berichten waardoor deze sociale netwerksites de ideale virtuele ontmoetingsplaats zijn voor iedereen die geboeid is door sterrenkunde en/of ruimtevaart in België. Inmiddels bereiken wij met al onze sociale kanalen al vele honderden geïnteresseerden. Aangezien beelden vaak veel meer zeggen dan tekst heeft Belgium in Space ook zijn eigen YouTube-kanaal waar je tientallen leuke filmpjes kan terugvinden over ondermeer de ruimtevluchten van de Belgische ruimtevaarder Frank De Winne of de in België gebouwde Proba-satellieten. Kortom: dankzij de verschillende Belgium in Space pagina's op de belangrijkste sociale netwerksites blijf je nu ook altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws op vlak van sterrenkunde en ruimtevaart in België. Aarzel alvast niet om ons te 'liken' en volgen!

Kris Christiaens

Oprichter & beheerder van Belgium in Space.
Medebeheerder & hoofdredacteur van Spacepage.Ruimtevaart & sterrenkunde redacteur. Volg mij op Twitter: @KrisChristiaens